artikel

Is 5G een wapen?

Elke generatie maakt een oorlog mee.

Als naoorlogs kind heb ik dit veel horen zeggen door de mensen om mij heen. Het was een gegeven, een oorlog kan zomaar uitbreken. Niet dat de mensen in mijn dorp dat graag wilden, integendeel. Ze waren nog niet eens bekomen van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.
Zij wilden een leven in harmonie met hun gezin en de mensen in hun gemeenschap.

Ze zijn door de hel gegaan.

Zomaar een greep van wat ik als kind heb opgevangen uit mijn directe omgeving.
Mijn vader heeft gevangen gezeten in een strafkamp in Duitsland voor het rondbrengen van de verboden Ondergrondse, een blad uitgegeven door het verzet. Hij is weten te ontsnappen samen met een vriend en heeft het laatste jaar van de oorlog ondergedoken gezeten bij een opvanggezin in Limburg.
De moeder van mijn vriendinnetje had in een Jappenkamp gezeten, haar trauma’s hielden haar iedere nacht uit de slaap.
Mijn moeder en familie woonden in Rotterdam en hebben de bombardementen in hun stad en de verschrikkingen van de hongerwinter meegemaakt.

Er werd bij ons thuis niet over de oorlog gepraat.

Alleen op verjaardagen, wanneer de hele familie bij elkaar was, ging het 
ventiel soms even open en kwamen de gruweldaden uit de oorlog weer voor een moment naar boven waar ik als kind met rode oren naar zat te luisteren.
Mijn vader zat emotioneel totaal op slot, alleen de rode littekens (van granaatscherven)
op zijn benen kleurden fel op als een onmiskenbare herinnering aan de Tweede Wereldoorlog wat mij veel angst inboezemde als ik er naar keek.

Indrukwekkend interview met Tweede Wereldoorlog overlevende Tova Friedman. Herken je de psychologie van de ontwrichting van het gezin, familie en gemeenschap? Let vooral op de laatste vraag die haar gesteld wordt…

De volkstelling.

Op een dag kwam er een oproep van de overheid voor een volkstelling. Men moest formulieren invullen over de samenstelling van het gezin, wat voor werk men deed,  adres en meer.
Dit stuitte op enorme weerstand. Ik herinner mij dat mensen in onze straat bij elkaar kwamen en afspraken deze gegevens onder geen voorwaarde aan de overheid te verstrekken. Immers, zo begreep ik later, heeft de “vijand” in de oorlog zoveel onschuldige mensen eenvoudig kunnen oppakken doordat de Nederlandse Overheid een keurige lijst met de persoonsgegevens van iedere inwoner van Nederland had (vlak voor de oorlog verzameld). Daardoor was er voor velen geen ontkomen aan. Het zijn dingen waar je niet bij stilstaat in “vredestijd”.
Die volkstelling is toen niet doorgegaan maar een aantal jaar later is het alsnog gelukt en kijk waar we nu zijn!

Zoektocht naar de waarheid.
Het is verder voor mij als kind altijd een mysterie gebleven wat er nu allemaal was gebeurd en waarom, wel voelde ik de angsten en iedere nacht droomde ik van een oorlog die ik zelf niet had meegemaakt. In mijn zoektocht naar antwoorden heb ik mij als jong volwassene in de Tweede Wereldoorlog verdiept, om er veel later achter te komen dat wat ik te lezen kreeg niets anders dan leugens bevatte (propaganda).

Wat is oorlog.

Oorlog is een strijd tussen mensen. Het kan lijken te gaan om een overheerser te verdrijven (een bevolking te “bevrijden”) maar feitelijk is het te doen om o.a. goud, goederen, olie, oftewel alles van waarde in een psychologisch samenspel van onderdrukking en overheersing. Dus een inval in een land om wat voor reden dan ook!

wikipedia wat is oorlog

Voor wie is oorlog winstgevend?

Oorlog brengt aan beide zijden geld en macht

Propaganda.

Je kan geen oorlog voeren zonder de energie van de bevolking!
Doormiddel van propaganda kan je mensen tegen elkaar opzetten en beide kampen voorzien van energie.
Verdeel en heers!
Met andere woorden: zonder onze instemming zal er geen oorlog meer zijn.
Propaganda wordt verspreid via Tv, kranten, Social Media, het geschreven woord (boeken van bv Karl Marx). Alles in handen van de Cabal.

Wat is waarheid.

In het dualistische spel is het moeilijk om te zien wat nu de waarheid is. Alles lijkt wel wat waars te bevatten.
Wanneer je persoonlijk geraakt wordt is het moeilijk om een objectieve, open geest te houden.

Hoe in het verleden het fundament werd gelegd voor de huidige problemen.

.

Wie is er gebaat bij een oorlog…

Niemand.

Oorlog tegen de mensheid!

Ook al wil men ons anders doen geloven, oorlog is altijd gericht tegen de burgerbevolking die gelooft in een gecreëerde vijand. De staat heeft onze instemming nodig om aanvallen uit te voeren, sancties op te leggen waar uiteindelijk alleen maar de bevolking de dupe van wordt, mensen tegen elkaar op zetten. Kijk maar wat er nu in de wereld gebeurt.
Oorlog als middel voor ontvolking.

NWO.

Het streven van de elite, de Cabal, is een totale wereldheerschappij, een wereld zonder grenzen, zonder soevereine staten, zonder soevereine mensen!

Iets waar het al eeuwen om begonnen is.
Eén overheid.
Eén leger.
Eén religie.
Een wereld zonder grenzen.
Waar hebben ze dan nog een leger voor nodig?

5G.

Doormiddel van de huidige  technologie komt deze natte droom van de elite steeds dichterbij. Het is aan ons om wakker te worden en onze kracht terug te nemen.
Het is nog niet te laat!
Wanneer wij nu onze gehechtheid aan de technologie opgeven zal de Smart Grid, het controle systeem, zich niet verder uitbreiden..

Actie tegen 5g

Compassie. 

Eeuwenlange manipulaties en strijd hebben geleid tot dualiteit, verwarring en chaos. Niemand ontkomt hieraan.
Alles kan in harmonie naast elkaar bestaan, alles heeft bestaansrecht wanneer wij uit de dualiteit stappen en ons niet meer tegen elkaar laten ophitsen door propaganda!
We zijn met elkaar verbonden.
Samen staan wij sterk!

Yria Meijer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.