artikel

Beter ten halve gekeerd dan ten hele ten onder. Covid 19, hoe nu verder.

Onderschat jezelf niet, jij bent een schepper. 

Als je gelooft in de wet van aantrekking, kan je jezelf  misschien voorstellen wat het met de samenleving doet wanneer velen van ons in angst leven en zich constant focussen op angstscenario’s.

Angst is een slechte raadgever.

Angst verlamt waardoor je niet meer helder kan denken, je raakt verstrikt in twijfels en zorgen. Angst grijpt je naar de keel. Je creëert verhalen in je hoofd waar je in het nu op reageert. Je leeft alsof het al zo is (wet van aantrekking). Vanuit angst raakt de samenleving verdeeld. Iedereen is eigenlijk met zichzelf bezig in de eigen realiteit en reageert van daaruit op elkaar. We zijn niet meer één in onze visie, daarom begrijpen we elkaar niet. Wat is nu realiteit?

Wat is je intentie.

Energie volgt de gedachte, energie vult de intentie. Werkelijk alles om je heen komt vanuit een intentie tot stand, een goede of een slechte. Of het nu de groente is die je eet, de stoel waar je op zit, de kleding die je draagt of het nieuws wat je kijkt, alles komt tot stand met een intentie. Wat wil je bereiken met hetgeen je de wereld instuurt? Het universum maakt geen onderscheid in een goede of slechte intentie, maar brengt simpelweg alles naar een staat van balans. Goed en slecht zijn menselijke begrippen. Het universum vraagt je: ‘Wat wil je NU ervaren?’

De universele wetten.

Het universum maakt geen onderscheid in wat wij ervaren als goed of slecht, je krijgt wat je bestelt, het is je vrije keuze. Er zijn 13 universele wetten die met elkaar samenhangen.

De vrije keuze.

De vrije keuze moet gerespecteerd worden, anders gaat er een andere universele wet van kracht, de wet van karma. Wanneer we niet in overeenstemming met onze innerlijke overtuigingen leven ontstaat er chaos en verwarring. Geen keuze maken is ook een keuze.

Programmering.

Hoe komt het toch dat de weinigen de velen in de tang hebben? Komt het omdat de weinigen kennis hebben van de universele wetten? Welke programma’s kijk je? Waar voedt je je mee?  Wanneer je dagelijks naar de TV kijkt en het nieuws op de voet volgt word je in een bepaalde hersentoestand gebracht (NLP mediatraining). We worden dagelijks geprogrammeerd als we niet uitkijken. Het is het doen lijken alsof er geen andere keuze is dan die ene. Manipuleren met de vrije keuze? Met de  intentie?

We hebben onze kracht uit handen gegeven.

Onze samenleving wordt wereldwijd gedomineerd door enkele bedrijven (fascisme). Je kan niet meer deelnemen aan deze samenleving als je je niet onderwerpt aan hun regels. Je kan je afvragen: ‘Is er een wereld buiten deze matrix?’ Wanneer je je straks niet laat vaccineren kan je niet meer reizen of je kind naar school brengen, enz. Je hebt nog steeds een keuze, maar we zullen moeten omgaan met de consequenties van onze keuzes. Verlammende afhankelijkheid heeft ons gebracht waar we nu als samenleving aanbeland zijn. Je kan je afvragen of je dat nog wel wilt. Wanneer we elkaar onvoorwaardelijk helpen kunnen we het tij nog keren.

Kennis is nog geen wijsheid, maar kennis gedragen door wijsheid kan bergen verzetten.

Wij zijn in het donker gelaten. Of het nu de dokter is die boven je hoofd aan je ziekenhuisbed in het Latijn je toestand beschrijft aan de studenten…Alle kennis is/moet toegankelijk zijn voor iedereen, gelukkig  leven we in een tijd waar je alle kennis die je zoekt kan vinden. Je intuïtie wijst je de waarheid.  Er is eeuwen geleden door de Cabal een elite systeem gecreëerd  (matrix) dat ons allen beïnvloedt, met als uiteindelijk doel totale werelddominantie. Het lijkt of er geen ontkomen aan is, maar is dat wel zo?

Dit is de tijd waarin de verboren agenda’s zichtbaar worden.

Verbaas jij je ook zo over de tegenstrijdigheid in de dagelijkse berichtgeving? Net of er constant twee opties worden geboden? Dat is de bewustwording! We worden er ons zo langzaamaan van bewust dat we een vrije keuze hebben! Bijvoorbeeld, zoals Pedro, hoofd van de WHO, in een kort onopvallend zinnetje het volgende zegt: ‘Dit virus is geen dodelijke ziekte, maar KAN dodelijk zijn’. Wat meer wil je weten.

Trauma’s.

Het is ongelooflijk moeilijk om positief te zijn wanneer je in je leven niets anders dan negatieve ervaringen hebt gehad. Trauma verwerking is een belangrijk onderdeel naar een nieuwe werkelijkheid. Het huidige systeem heeft veel mensen misleid en gebroken, door onmenselijke  opvattingen binnen de educatie, opvoeding, psychiatrie, jeugdzorg, heelkunde, door oorlogen enz.

De betovering is verbroken!

Terug naar kleine gemeenschappen, leven met elkaar vanuit compassie, het is nu mogelijk… kleine bedrijven… je passies, talenten en gaven inzetten voor het algemeen goed, je familie, je gemeenschap.
Alles kan naast elkaar bestaan.
Leven in respect voor de natuur.
Er is maar één geldige natuurwet!
Deze wet is simpel: ‘Ik zal een ander geen kwaad berokkenen’.

Yria Meijer

Dit artikel is bedoeld als een inspiratie en verre van volledig.
Doe vooral je eigen onderzoek en deel het met de wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.