artikel

Pandemie of een wereldwijde detox.

Dit is geen medisch advies.
Ik hoop je te inspireren om je eigen onderzoek te doen.
Ben je bereid om je ogen te openen voor een andere mogelijkheid?

Graag deel ik mijn persoonlijke en professionele ervaringen met wie er interesse in heeft.
Zoals de psychologie een empirische wetenschap is, wat zoveel betekent als: ‘kennis verkregen door ervaring’, kan je je afvragen waarom de kennis en ervaringen van de  huidige alternatieve therapeuten niet serieus genomen worden, terwijl er prachtige resultaten te melden zijn. 
Kan de lucratieve, farmaceutisch industrie er iets mee te maken hebben? 

”In 1927 ontstond uit een megafusie de N.V. Koninklijke Pharmaceutische Fabrieken v/h Brocades-Stheeman & Pharmacia. … Overal in de wereld, ook in Nederland, ontwikkelden zich farmaceutische bedrijven uit apotheken en bedrijfjes die zich toelegden op de grootschalige industriële productie van geneesmiddelen.”

De autoriteit van de reguliere wetenschap lijkt onaantastbaar en blijft krampachtig vasthouden aan de eigen standaarden in samenwerking met de farmaceutische industrie.
Echter, de samenleving wordt zieker en zieker. Eén op de drie mensen krijgt te maken met een vorm van kanker, 31% van de Nederlandse bevolking heeft een chronische aandoening.

Ongeveer 5,4 miljoen mensen hebben meer dan één chronische aandoening. Ruim de helft (54%) van de mensen met een chronische ziekte in 2018 had meer dan één chronische aandoening. Dit komt neer op 5,4 miljoen mensen (31% van de totale Nederlandse bevolking).
Ongeveer 117.600 nieuwe gevallen van kanker in 2019”

”In 2019 werden in Nederland ongeveer 117.600 nieuwe gevallen van kanker vastgesteld: 61.400 bij mannen en 56.200 bij vrouwen (7,2 per 1.000 mannen en 6,5 per 1.000 vrouwen). Dat komt neer op 13 mensen per uur.” 

Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Als je de gedachte kan toelaten dat iedere lichamelijke reactie een manier van je lichaam is om je te laten weten dat het tijd is om te ontgiften, geeft dat een waardevol gereedschap om je gezondheid weer in eigen handen te nemen. Ja, het is niet te onderschatten, overgave kan oncomfortabel zijn.
Wanneer je  klachten onderdrukt met chemische middelen wordt de toxisch belasting  groter en zal je lichaam op een gegeven moment steeds heftiger reageren.

Geen tijd

In een samenleving waar ieder ongenoegen wordt weggeslikt en geen tijd meer is/was om  door een ontgiftingsperiode te gaan, is het niet zo gek dat we massaal naar de medicijnen  grijpen.
Eén generatie van indoctrinatie en de oude manieren zoals bewuste ademhaling en uitzieken zijn vergeten.

Cancer, above all other diseases, has countless secondary causes. But, even for cancer, there is only one prime cause. Summarized in a few words, the prime cause of cancer is the replacement of the respiration of oxygen in normal body cells by a fermentation of sugar.
— Otto H. Warburg,

Als therapeut heb ik mooie resultaten mogen ervaren wat een diepe bewuste ademhaling, het gegrond zijn in het hier en nu in contact met de aarde, en trauma verwerking kunnen doen.
Het dragen van mondkapjes staat haaks op bovengenoemde gedachte en zal je lichamelijk verzwakken door het terug inademen van afvalstoffen, wat de toxische belasting vergroot… Opzet of onkunde?

Psychische belasting:

Hoe voelt het om een mondkapje te dragen?
Hoe voelt het om afstand van je medemensen te houden?
Hoe voelt het om je medemensen als een mogelijke infectie haard te zien?
Hoe voelt het om niet meer spontaan iemand een knuffel te kunnen geven?
Hoe voelt het om je geliefde vader of moeder niet te kunnen zien?
Hoe voelt het om geen gezicht geen identiteit te hebben?
Hoe voelt het om je medemens niet meer te herkennen?
Hoe voelt het dat de overheid een flinke vinger in de pap lijkt te hebben in jouw persoonlijk leven en de keuzes die je maakt?
Wat doet dit met je?

Pandemie of wereldwijde detox?

Afkicken van het systeem.

De sterftecijfers van deze pandemie laten vooralsnog geen schokkende verschillen zien ten opzichte van de  algemene sterftecijfers  van de voorgaande jaren. 
Echter, de maatregelen genomen door overheden zullen voor enorme geestelijke en lichamelijke belasting gaan zorgen met alle gevolgen van dien.
Landen zoals Zweden en Japan waar geen lockdown is geweest lijken geen verschillen te vertonen met de landen die wel in lockdown (een term uit het gevangeniswezen om opstandige gevangenen in bedwang te houden) zijn gegaan.

Hoe je ook tegen dit wereldwijde al of niet bestaande virus aankijkt, de genomen  maatregelen door de overheden gaan al het gezond verstand te buiten en schenden het zelfbeschikkingsrecht van de  vrije mens…

De economische gevolgen

Een pandemie houdt de hele wereld in de greep waarvan de economisch gevolgen inmiddels niet meer terug te draaien zijn. Opzet of onkunde?
Of speelt er een andere agenda? 

De nieuwe wereld

De wereld zoals we die kenden zullen we niet meer terug zien.
We staan aan de vooravond van een nieuwe werkelijkheid.
We hebben een kans om een andere weg in te slaan…
Gaan we op de oude voet verder of gaan we een nieuw pad effenen?
Leven vanuit ons hart.
Het lijkt er op dat deze ‘pandemie’ ons voor een levensbepalende keuze stelt.
Volg je de autoriteit buiten jezelf of durf je te vertrouwen op je eigen innerlijk weten en wijsheid en daar naar te handelen?

Op weg naar een nieuwe werkelijkheid…

Yria Meijer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.