Uncategorized

Het Tavistock syndroom… van psychiatrie tot mainstream media

Yria Meijer

De humane psychologie.

Hoe verder ik doordrong in de humane psychologie, des te meer ik in de veronderstelling raakte dat mijn inzichten de wereld mede zouden kunnen helpen een mooiere plaats te maken. Immers, het leven kan zo mooi zijn als je het eenmaal doorziet. Niets was minder waar helaas, al mijn kennis ten spijt. Niemand zat te wachten op mijn bevindingen en oplossingen. Het heeft me veel hoofdbrekens en vrienden  gekost voordat ik er langzaam, stap voor stap achter kwam wat ik over het hoofd zag. In mijn naïviteit dacht ik dat deze samenleving was als een stromende rivier, waar ontwikkeling en verandering, het willen leren van je fouten, naar jezelf kijken als uitgangspunt diende.

Kennis vergaren.

Vanaf 1998 word ik iedere ochtend wakker met een onafgebroken stroom van  inzichten. In 2006 hebben we (mijn man en ik) bewust de knop omgedraaid van de Tele Visie en…

View original post 2.146 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.