Over Yria Meijer

Leuk dat je komt kijken op mijn website.
Ik stel me graag in het kort aan je voor.

Gedreven door de vraag, waarom maak ik mee wat ik meemaak, en mijn grote interesse in de psychologie der dingen, begon ik in 1998 met de opleiding Psycho-Gedragstherapie. Ik zocht naar een creatieve manier om de therapie vorm te geven naast de gesprekssessies. Ik schilder en teken al jaren met veel passie en plezier en heb een opleiding illustratief tekenen gevolgd.
In 2000 kwam ik in aanraking met het tekenen binnen de cirkel. Het mandalatekenen bracht mij weer in contact met de magische wereld uit mijn kindertijd. Het is vaak het geloof in wonderen dat wij volwassenen jammer genoeg kwijtraken in de beslommeringen van alle dag. Het mandalatekenen kan de deuren weer open zetten.

Van 2003 tot 2014 heb ik in Nederland cursussen en workshops mandalatekenen verzorgd voor kinderen, volwassenen en ouderen (bejaardentehuis).

verwisselbare schijf 070    verwisselbare schijf 112

Van kleins af aan heb ik de drang in mij gevoeld om het leven te ontrafelen in een zoektocht naar die betere wereld. Ik heb al zoekende veel gelezen en mij in allerlei filosofieën verdiept om uiteindelijk met veel vallen en weer opstaan tot de conclusie te komen dat de antwoorden op alle vragen binnen jezelf te vinden zijn. Je creëert je eigen werkelijkheid.

In 2014 ben ik met mijn gezin naar Ierland verhuisd waar wij sindsdien met veel plezier wonen. Hier heb ik de rust gevonden om het boek “Anna, de illusionist en de goochelaar” te schrijven, een op waarheid gebaseerde roman. Tevens ben ik werkzaam als coach.

Ik hoop hier in Ierland weer workshops te gaan geven zodra ik een geschikte werkruimte heb gevonden.

Ik vind mijn leven boeiend en geniet van het avontuur dat leven heet!!

Verder hou me ik me al jaren bezig met schilderen, fotografie en cursussen/workshops in mandalateken en (bewustwording) voor volwassenen en kinderen.

Regelmatig verschijnen er ook artikelen van mijn hand op online Magazine Nieuwetijdskind.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op www.yria.eu. Je kunt mijn werk volgen op Twitter of Facebook 

Yria Meijer

.Yria Frans lahinch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.