artikel

Media schept een illusie

Medea de godin van de illusie

Televisie kijken kan je zien als een verdoving voor de gedeelde wond die wij collectief voor elkaar verbergen. Het is een afleiding van een werkelijkheid die met rasse schreden onze vrijheden inperkt.

Wie heeft er belang bij?

75% van  het commerciële netwerk (wereldwijd) wordt betaald door de grote coöperaties in  Amerika. Sommige coöperaties hebben hier een budget voor over wat oploopt tot biljoenen per jaar. De producenten van de televisieprogramma’s voegen zich naar de wensen van de adverteerders.
De media is eigenlijk een privé bezit van de zes grote coörperaties, strikt voor eigen gebruik en eigenbelang. Het gaat hier over televisie, radio, films, kranten, opinie bladen…

Brengt televisie kijken je in een hypnotisch staat?

Tijdens het televisie kijken verschuift  je bewuste ‘gewaar-zijn’ langzaam naar de achtergrond en glijd je als vanzelf in alfagolven hersenactiviteit.
Dit is een langzaam hersenpatroon waarin je in je meest ontvankelijke staat bent.
Beelden en suggesties worden direct opgenomen zonder dat de waarnemer zijn bewuste medewerking verleent, zonder dat je het beseft of er bewust van bent.

Een effectieve hypnose! 

De kijker geeft zich over aan een stroom van beelden zonder er enige invloed op te hebben. Gewelddadige beelden stimuleren bijvoorbeeld het vecht- of vluchtinstinct wat, als een natuurlijke respons, aan zou moeten zetten tot handelen.
Omdat het een beetje gek is om op de televisiebeelden te reageren, zoals je dat in het dagelijks leven zou doen, onderdruk je deze emoties.

Wat is realiteit?

Zo word je als in een roller-coaster van emoties heen en weer geslingerd in patronen van impuls, onderdrukking wat leidt naar verwarming.
Een staat wat bij kinderen word gezien als hyperactiviteit…
Fragmenteren van je aandacht in een onafgebroken stroom van snelle bewegingen zonder tussenkomst van het gezonde verstand beïnvloeden je realiteitsbesef.

Is televisie kijken leuk?

De tv beelden zijn veel sneller en spannender dan alles wat je in het dagelijks leven kan ervaren, zo lijkt het. Alleen de aaneensluitende, snelle bewegende beelden op een scherm kunnen je deze sensaties geven.Als je je hebt overgeven aan het opwindende leven van de televisiebeelden kan het dagelijks leven erg saai en langzaam lijken. 

Geef ons heden ons dagelijks nieuws

Door dagelijks televisie te  kijken  kom je in een andere realiteit waarin echte, onechte en surrealistische gebeurtenissen zich aan elkaar breien tot een nieuwe realiteit. We bevinden ons op een achtbaan waar het dagelijkse nieuws ons stevig gevangen houdt.
Zo blijven we van uur tot uur in de ban van de valse realiteit.

De Nieuwe Wereld Orde 

Dit gegeven is natuurlijk een ongelooflijk effectief wapen in de handen van kwaadwilligen en zo wordt het ook gebruikt.
Heb je je wel eens afgevraagd hoe het toch  kan dat de gehele wereld bevolking lijkt te vallen voor de zelfde muziek, de zelfde artiesten, kleding ect., is er werkelijk niets anders te vinden?
De wereld lijkt kleiner en kleiner te worden en gaat steeds meer richting eenheidsworst.
In bijna ieder stadsbeeld over de gehele wereld domineren de grote coöperaties inmiddels met hun flitsende occulte logo’s.

Media training NLP technieken.

Iedere tv presentator, politiek leider enz. heeft een media training doorlopen.
Zij zijn de afgezanten van de corporaties. 

Zij zijn getraind om u en mij vakkundig om de tuin te leiden, en spreiden een verhaal uit om een realiteit te creëren die hen dient. 
Zij zijn dienstbaar aan hun bazen en geven niets om het grote publiek. 
Het publiek zijn de pionnen in een schaakspel, een experiment van de perceptie.

Implementeren van de nieuwe norm.

De nieuwe realiteit wordt bewust gecreëerd en de gehele dag gevoed. Zo zorgen  actualiteiten  programma’s dat de nieuwe realiteit op niveau wordt besproken met allerhande ‘deskundigen’.
De gezellige keuvel-programma’s tussendoor op radio en tv zorgen voor de normering op huiskamerniveau zodat werkelijk iedereen (niemand uitgezonderd!) valt voor de nieuwe realiteit en het als de nieuwe norm accepteert.
Op het werk wordt de nieuwe realiteit vaak besproken als vaststaand gegeven met de collega’s. 

Het is nog niet te laat!

Het wereldwijde virus is een media hype die zijn weerga niet kent.
Het is nog niet te laat, we kunnen simpel de tv, de media, uitzetten en enkele kritische  vragen gaan stellen.


Yria Meijer

Doe je eigen onderzoek.

https://www.brainexcel.nl/neurofeedback/de-hersengolven

10 Ways to Protect Yourself From NLP Mind Control

Een gedachte over “Media schept een illusie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.